Voorkom schade en ongemak

Uw belang voor een goede plaagdierbeheersing is imago schade te voorkomen cq. beheersen, product schade tot 0% te reduceren en te behouden en voedselveiligheid naar een hoger plan te tillen en ongemak voor u als opdrachtgever te vermijden. Een voorbeeld van een ongemak is bijvoorbeeld nieuwe ziektes zoals zoonosen welke overgebracht van dier naar mens bijvoorbeeld:

  • Steekmuggen: West Nijl virus.
  • Muizen: Toxoplasmose.
  • Teken: Ziekte van Lym.

Onze medewerkers zijn zeer gemotiveerd om U als opdrachtgever hierin volledig te ontzorgen en te informeren.

Wij bieden optimale plaagdierenbeheersing en weringsmaatregelen voor uw bedrijf. Wij bestrijden in principe alle soorten plaagdieren.

Nieuwbouw/verbouwingsadvies

Daar waar bouwbedrijven, aannemers en architecten onvoldoende kennis hebben voor een op maat gemaakt advies betreffende plaagdierbeheersing en voorkoming hiervan tijdens nieuwbouw en verbouwingsactiviteiten zal een samenwerking met P&F Control een meerwaarde voor de toekomst en U voor veel problemen ontzorgen.

Onafhankelijk quality audits

Onafhankelijke quality audit met toetsing effectiviteit huidige beheersingsplan en initiatief bedrijf opdrachtgever zelf.

Second opinion

P&F Control is uw partner in het adviseren van zowel uw huidige PCO bedrijf als wel u eigen organisatie om bestaande problemen betreffende plaagdieren zowel zichtbaar als onzichtbaar in kaart te brengen en zo de kwaliteit en efficientie betreffende plaagdierbeheersing naar een hoger plan te tillen.

Ontruiming

P&F Control is gespecialiseerd in het vakkundig ontruimen, verdelgen en bezem schoon opleveren van woningen en bedrijfspanden.

Lees meer

Afleveradres

Botenlaan 48
5652CB Eindhoven

Postadres

Postbus 203
5480AE Schijndel

Telefoon

06 54 638 433

Contact formulier

Plaagdieren index

Voor meer informatie betreffende plaagdieren raadpleeg onze plaagdieren index.

Plaagdieren Index

Veiligheidsbladen

Voor meer informatie betreffende de veiligheidsbladen van de bestrijdingsmiddelen.

Veiligheidsbladen