Ontruiming

P&F Control is gespecialiseerd in het vakkundig ontruimen, verdelgen en bezem schoon opleveren van woningen en bedrijfspanden.

Woning ontruiming na overlijden

Ontruiming van meubels en inboedel na overlijden gaat vaak gepaard met veel emoties. Het is een zaak van vertrouwen en discretie. Ontruimen na overlijden is vaak een belangrijke gebeurtenis dat vaak veel tijd, aandacht en organisatie vergt. Met de grootste zorg ontruimen wij daarom ook de woning/inboedel. Veel van deze panden leveren wij tevens leeg en bezemschoon op. Wij beschikken namelijk over goed opgeleid en getraind personeel en hebben daarbij de beschikking over alle hulpmiddelen om de woningontruiming snel en efficient te verzorgen. Als de woning erg verwaarloosd is, zullen wij de woning professioneel, discreet en op een klantvriendelijke wijze op ons nemen. De woning zal volledig worden ontsmet, zodat al het ongedierte en stank verdwijnt. Vervolgens zullen we aan de slag gaan het ontruimen van de woning..

De kosten voor het ontruimen en bezemschoon opleveren van een woning of bedrijfspand is afhankelijk van verschillende factoren, namelijk:

  • hoe groot het te ontruimen pand is
  • de hoeveelheid inboedel dat aanwezig is
  • de vloerbedekking, ligt deze bijvoorbeeld geplakt?
  • de toegankelijkheid van het pand etc..

U begrijpt dat bovenstaande zaken telefonisch lastig in te schatten zijn, vandaar dat een wij prefereren een bezoek te brengen. U kunt dan met deze professional alle details en mogelijkheden bespreken.

Wij zullen u vervolgens een gratis en geheel vrijblijvend voorstel doen. Indien u akkoord gaat met de offerte, overhandigt u ons de sleutel en wij zorgen voor de rest. Op de afgesproken opleverdatum zal een van onze medewerkers ter plaatse zijn om met u een eindinspectie te verrichten en u de sleutel te overhandigen.

Wij nemen van begin tot eind alle werkzaamheden uit handen. Kwaliteit, netheid en discretie staan bij ons hoog in het vaandel.

Afleveradres

Botenlaan 48
5652CB Eindhoven

Postadres

Postbus 203
5480AE Schijndel

Telefoon

06 54 638 433

Contact formulier

Plaagdieren index

Voor meer informatie betreffende plaagdieren raadpleeg onze plaagdieren index.

Plaagdieren Index

Veiligheidsbladen

Voor meer informatie betreffende de veiligheidsbladen van de bestrijdingsmiddelen.

Veiligheidsbladen