Focus op preventie

Wij streven naar preventie in plaats van bestrijding. P&F Control richt zich op het verwerken van inspecties, advies, wering en hygiene in een doeltreffend plaagdierbeheersplan. Wij richten ons daarbij ook op de oorzaken. In het kader daarvan doen wij een risicoanalyse van mogelijke interne en externe besmettingsbronnen. Wij hebben gedurende het gehele proces respect voor het milieu erg hoog in het vaandel staan.

Discreet

De servicemedewerkers van P&F Control werken efficient, discreet en in goed overleg met u. Dit doen wij uiteraard zonder de aandacht van personeel, klanten, bewoners of bezoekers te trekken. Onze serviceprogramma's stemmen wij per branche af op de behoeften en (werk)omstandigheden.

HACCP

Wij werken geheel volgens de wettelijke richtlijnen van HACCP, daarnaast sluit ons advies volledig aan bij branche gerichte kwaliteitseisen zoals: BRC, IKB, AIB, GMP normen etc.

Vaste contactpersoon

Er zal een vaste contactpersoon toegekend worden aan uw bedrijf, waardoor wij in geval van nood 24 uur per dag beschikbaar zijn voor u. Dit is een professional die u exact adviseert over hoe u overlast van plaagdieren kunt voorkomen en tevens het volledige uitvoerende traject uit handen neemt.

Afleveradres

Botenlaan 48
5652CB Eindhoven

Postadres

Postbus 203
5480AE Schijndel

Telefoon

06 54 638 433

Contact formulier

Plaagdieren index

Voor meer informatie betreffende plaagdieren raadpleeg onze plaagdieren index.

Plaagdieren Index

Veiligheidsbladen

Voor meer informatie betreffende de veiligheidsbladen van de bestrijdingsmiddelen.

Veiligheidsbladen